Mama komt op de spoed aan met haar baby die niet meer ademt. Wat ze dan meemaakt, kan ze nog steeds niet vatten: "Ga in de wachtzaal zitten en wacht je beurt af, mevrouw"

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Frantic Daveanah Cowie haastte zich met haar zeven weken oude baby Tommy Lee naar de spoed omdat het kind was gestopt met ademen. Volgens de moeder kreeg ze daar iets te horen wat je je niet kan voorstellen: "Ga zitten en wacht je beurt af", zou het medische personeel gezegd hebben.

Daveanah Cowie smeekte om haar baby te helpen terwijl ze het kind in haar armen hield. De 21-jarige mama vond echter geen gehoor. Ze negeerde vervolgens het personeel en ging meteen op een dokter af.

Die reanimeerde de baby meteen en hing hem aan de nodige machines. De geschokte moeder geweert dat "haar zoon had kunnen sterven" als ze zelf niet snel gehandeld had. "Ik rende in paniek naar de receptioniste en vertelde haar dat mijn baby niet meer ademde. In plaats van de dokter te verwittigen, vroeg ze naar mijn gegevens en vertelde ze me om te gaan zitten in de wachtzaal", vertelt de mama van de baby. 

Tags baby spoed