Bejaarde vrouw uit Lendelede wordt slachtoffer van ontzettend laffe daad, maar dan gebeurt er iets wat ze niet had verwacht

bron: Focus-WTV
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Toen een bejaarde vrouw uit Lendelede de deurbel hoorde, deed ze zonder angst open. Hoewel ze niet bepaald iemand verwachtte. Toen ging het helemaal mis voor de bejaarde vrouw.

Enkele mannen raakten met een smoes binnen in het huis van de bejaarde vrouw. Ze vroegen haar om een glas water in het Frans en volgden haar naar de keuken, waar ze toesloegen. De mannen weigerden de woning te verlaten en wilden de vrouw bestelen.

Wat de mannen niet hadden opgemerkt, was dat er ook een hond in huis was. De hond die normaal gezien een rustig karakter heeft, besloot zijn baasje te verdedigen en beet in de benen van de mannen. De daders sloegen meteen op de vlucht.

De politie doet nu een belangrijke oproep aan iedereen die mogelijk iets gezien heeft. De mannen zijn weggevlucht in een donkerblauwe volumewagen met Franse nummerplaat. De bejaarde vrouw is nog steeds in shock over wat er is gebeurd. Ze kampt nu met ontzettend veel angsten.