Hartverscheurend! Jonge moeder is compleet van slag over wat er met pasgeboren baby is gebeurd

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Daveanah Cowrie was dolgelukkig toen ze hoorde dat ze in blijde verwachting was van een kleine jongen, maar dat geluk werd al snel drastisch verstoord toen haar baby enkele weken oud was.

Toen de kleine jongen amper zeven weken oud was, stopte hij plots met ademen. De jonge moeder was compleet in paniek, nam haar baby in haar armen en spurtte naar het ziekenhuis.Toen ze aankwam in het ziekenhuis vroeg ze dringend hulp. Het antwoord dat ze toen kreeg van het personeel was behoorlijk schrikwekkend.

In plaats van een dokter te roepen, zeiden ze haar aan de receptie te wachten. De jonge moeder was doodsbang dat ze haar baby zou verliezen als er niet snel werd gehandeld. Dat bleek helemaal niet onterecht. De kleine baby werd niet veel later aan een machine gelegd om hem in leven te houden. Mogelijk heeft het kind door de vertraging zelfs blijvende schade opgelopen, maar dat is nog even bang afwachten. De dokters kunnen hierover nog geen definitief antwoord geven.

De moeder is furieus en reageert fel op de reactie van het ziekenhuis. Het antwoord dat ze kreeg op de spoedafdeling is volgens haar enorm professioneel. “Het was niet zomaar iets waarvoor ik naar de spoed ging. Mijn baby ademde niet meer”, vertelt de jonge vrouw. “Hij had dood kunnen zijn. Ik kan het nog altijd niet geloven. Mijn baby ademde niet meer. In plaats van te helpen, zeiden ze me mijn beurt af te wachten in de rij.” De moeder eist excuses van het ziekenhuis, die ze tot nog toe nog steeds niet ontvangen heeft.