Herman Brusselmans heeft groot probleem dat zijn relatie teistert

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vaak is Herman Brusselmans diegene die voor verbazing zorgt, maar nu staat de schrijver zelf met zijn mond vol tanden. Een groot probleem teistert zijn relatie met vriendin Lena, die maar liefst 35 jaar jonger is.

Herman Brusselmans krijgt heel wat bedreigingen en negatieve commentaar naar zijn hoofd geslingerd over zijn relatie met Lena. Dat gaat behoorlijk ver. “Naar mij roepen ze dingen als: ‘vuile pedofiel’, ‘laat dat meisje met rust’, ‘het kon uw dochter zijn’. De clichés, hé. Een paar keer was er zelfs bijna sprake van fysieke agressie. Ja, ze wilden me te lijf gaan.”

De schrijver denkt vooral aan zijn vriendin, die eveneens het slachtoffer is. “Het zijn meestal dronken types of mensen die niet al te goed bij hun verstand zijn”, relativeert Brusselmans. “Ik loop dan rustig verder. ‘k Vind het belangrijk dat wij veilig zijn. Eén keer dacht een man zelfs dat Lena een prostituee was, zeg!”

Brusselmans geeft toe dat het leeftijdsverschil erg veel is, maar liefde kan je niet regelen. “Op de liefde heb je geen vat, dat is gewoon zo.”