Ann Van Elsen heeft schitterend nieuws (en wil dat graag met ons delen)

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Toen de vorige relatie van Ann Van Elsen ten einde kwam, had ze nooit durven dromen van een nieuwe start. Toch werd dit werkelijkheid voor Ann, die vandaag erg gelukkig is met Filip De Snoeck.

Eerder raakte al bekend dat Ann en Filip trouwen. Nu onthult Ann ook enkele details over dat huwelijk. Al geeft ze doet dat ze een tikkeltje zenuwachtig is. Al had ze dat niet verwacht. ‘Filip en ik hebben allebei dat grote feest al gehad. Zo’n traditionele bruiloft met toeters en bellen… Nee dat hoeft totaal niet voor ons. Het wordt helemaal ons dagje.”

Hoe het trouwfeest eruit zal zien? “’s Morgens geven we elkaar ons ja-woord, en daarna gaan we gezellig met de vrienden en familie ontbijten. Oorspronkelijk was het plan om enkel met z’n tweeën en de kinderen naar het gemeentehuis te trekken. Maar uiteindelijk…”

Voor Ann en Filip is het belangrijk dat het een intieme bruiloft wordt en daarbij mogen hun naaste vrienden en familie niet ontbreken. “Het mag toch een béétje bijzonder zijn, hé”, vertelt Ann. “We hebben iedereen gezegd dat ze welkom zijn, maar dat we het niet erg vinden als ze er niet geraken. Er zijn zelfs geen traditionele uitnodigingen verstuurd”, verklapt Ann. Nogmaals proficiat aan het koppeltje!