Janine Bischops doet verrassende uitspraak over ‘Familie’

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Janine Bischops (74) onderging een ware metamorfose. Van Jenny uit ‘Thuis’ naar Brigitte De Wulf in ‘Familie’. Ze deed een bom ontploffen ‘Familie’. De kijkers zagen haar niet bepaald graag komen. Hoe denkt ze daar zelf over?

“Tot mijn grote vreugde heb ik ook héél veel goede reacties gekregen van de kijkers”, vertelt Janine. “Mijn publiek, dat altijd al een plaats in mijn hart had, heeft me opnieuw gelukkig gemaakt.”

De actrice hoopt dat ze ooit nog naar ‘Familie’ kan terugkeren. “Ik hoop dat mijn personage Brigitte nog aan bod zal komen in ‘Familie’. Ik mis haar al. Het waren dan ook zalige opnamedagen. Wat heb ik genoten om samen te spelen met de crew, de regisseur en uiteraard met Erika en Kürt!”, biecht Bisschops op.

Al ligt de rol die Janine speelt erg ver van wie ze zelf is. “In het echte leven zie ik me niet zo hard uitvaren tegen mijn kinderen. Maar als ze op mijn hart trappen… Ja, dan kan ik wel kordaat uit de hoek komen. En wat dat incestverhaal betreft: zo’n situatie als in de serie zou ik begrijpen en bespreken. Graag zien is graag zien.”