“Maak dat je wegkomt!”: Moeder waarschuwt 2-jarig zoontje terwijl ze zelf vecht voor haar leven

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een jonge moeder was aan het wandelen met haar 2-jarig zoontje, toen ze plots het slachtoffer werd van een erg laffe daad. De vrouw probeert kalm te blijven, terwijl ze haar zoontje zegt weg te gaan.

Toen een moeder met haar zoontje aan het wandelen was in het park, werd de Britse vrouw plots brutaal tegen de grond geduwd. De 17-jarige Aaron Graham hield de vrouw stevig vast en verkrachtte haar gewelddadig. “Doe wat ik je zeg en je zal blijven leven”, fluisterde de 17-jarige verkrachter in haar oor. En dat terwijl haar zoontje alles zag gebeuren.

De vrouw schreeuwde naar haar kindje dat hij moest wegrennen en moest gaan spelen. Zo probeerde ze hem te sparen van de gruwelijke beelden die hem voorgoed zouden bijblijven. Ze probeerde kalm te blijven en in de eerste plaats aan haar kind te denken en dan pas aan zichzelf.

“Wanneer ik nu naar buiten ga dan is dat nooit zonder mijn partner of mijn vrienden”, vertelt de jonge vrouw nog steeds in shock. “Ik leef voortdurend in angst door wat er is gebeurd.” Aaron Graham werd gearresteerd en verblijft in voorhechtenis in afwachting van het proces.