Dina Tersago vreest voor groot probleem: “Dat wordt heftig!”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dina Tersago heeft erg goed nieuws. Er komt een nieuw seizoen aan van het VTM-programma ‘Boer Zkt. Vrouw’. Hoewel Dina er enorm naar uitkijkt, is er ook een serieuze keerzijde aan de medaille.

"Ik zal dat moeten missen"
Dina zal de eerste schooldag van haar zoontje moeten missen. En dat vindt ze bijzonder spijtig. “In januari gaat Isak voor het eerst naar school. En dat moment zal ik moeten missen, want we zoeken onze boeren in het buitenland deze keer. M’n schoonouders zeggen wel dat ze veel foto’s zullen doorsturen van Isaks eerste schooldag, maar ik heb hen nu al laten weten dat ik geen huilende Isak wil zien. Mijn moederhart, zeg!”

Excuses
Ook voor haar jongste zoontje Thor wordt het een moeilijke periode. Hij is nu drie maanden oud. Voor hem zal Dina een andere oplossing moeten zoeken. Thuis blijven is geen optie. “M’n jongste, Thor, zal ik mee moeten nemen naar de buitenlandse opnamen. Dat wordt heftig. Er zit een vlucht van twaalf uur tussen. Met een huilbaby… Ik denk dat ik me vooraf toch even ga excuseren bij de andere passagiers”, vertelt Dina openhartig.

Bijzonder emotioneel
Dina had ook tegen VTM kunnen zeggen geen nieuw seizoen van het programma te presenteren, maar dat was geen optie voor haar. “Het ligt ook emotioneel. Ik was er van bij de start bij. Toen we nog veel tegenkanting kregen en de boeren bang waren dat het uitlach-tv zou worden. We hebben dat kunnen ombuigen, en die mensen ervan kunnen overtuigen dat ze ons mochten vertrouwen. Ik ben daar trots op”, aldus Dina die enorm uitkijkt om te starten met de gloednieuwe opnames.