“Mama, ik ben doodsbang”: Tienermeisje stuurt alarmerende sms naar haar moeder. Daarna gebeurt er iets wat ze nooit had gedacht

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Een 14-jarig tienermeisje doorstond doodsangsten. Via Facebook had ze een erg leuke jongen ontmoet. Althans dat dacht ze.

Prille liefde
Het 14-jarige Britse tienermeisje werd compleet verliefd op Jordan Maxwell (20), die ze via sociale media had leren kennen. De twee raakten aan de praat en al snel sloeg de vonk over. Jordan stelde voor om elkaar in het echte leven te ontmoeten. Het tienermeisje kon niet wachten om hem eindelijk te zien, maar was ook wat bang. Ze stelde voor om een vriendin mee te nemen, maar dat wou Jordan absoluut niet. “Ik wil je alleen zien, want zo leer ik je pas echt kennen”, zei hij tegen haar.

Mama mag dit niet weten
Het meisje verliet uit het ouderlijk huis zodat ze stiekem op date kon gaan. Haar moeder zou immers nooit toelaten dat ze een afspraakje had met een wildvreemde. Zij was die avond zelf op stap met enkele vrienden, dus het meisje kon ongestoord uit huis vertrekken. Het meisje stapte vervolgens bij Jordan in de auto, maar dan werd ze pas echt bang. Hij reed met haar naar een donker bos. Niet bepaald de plek voor een eerste date.

Alarmerende sms
Hoewel ze hem vertrouwde, voelde het meisje dat er iets mis was. Ze besloot haar gsm te nemen en een bericht te sturen naar haar moeder: “Mama, ik ben doodsbang”, schreef ze. Bang voor wat er haar zou overkomen. Was Jordan dan toch niet wie ze dacht dat hij was? Het meisje werd niet veel later brutaal verkracht door hem. Daarna zette hij het meisje thuis af alsof er niets gebeurd was. Het meisje trok met haar verhaal naar de politie. Momenteel is het onderzoek nog lopende.