VTM

Jan Verheyen doet belangrijke ontdekking over Bart De Pauw: “Dan ziet het er niet goed uit voor de VRT”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het zal geen prettig eindejaar worden voor Bart De Pauw. De tv-maker is in het oog van een orkaan komen te staan nadat bekend werd dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Regisseur Jan Verheyen is een vriend van Bart De Pauw. Hij doet in Dag Allemaal een opvallende vaststelling. “Mocht Bart geen vriend van mij zijn, zou ik de zaak meer op afstand volgen.”

“Kijk, de bal ligt nu in het kamp van het parket van Mechelen. Ofwel gaan ze over tot vervolging, dan kan het nog alle kanten uit. Of wel seponeren ze de hele zaak en dan denk ik dat Bart een zaak heeft tegen de VRT. Ach, dit gaat over zoveel dingen tegelijk.”

“Om het zacht uit te drukken, er zijn dingen gebeurd die niet mochten gebeuren. Dat weet Bart zelf goed genoeg. Maar wat hij nu meemaakt, staat op geen enkel moment in verhouding met wat hij gedaan heeft.”

“Het is niet omdat je bekend bent, dat moet je denken dat je meer mag dan een ander. Maar het is ook niet omdat je bekend bent, dat je dan zwaarder gestraft moet worden dan een ander. En daar is iets geweldig fout gelopen, vind ik.”