VTM

Hevige ruzie ontstaan in Vlaamse showbizz met man van Karen Damen: “Ik sla hem op zijn gezicht”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er is een verschrikkelijke ruzie ontstaan in de Vlaamse showbizz. Bij die ruzie zijn verschillende bekende Vlamingen betrokken.

Alles heeft te maken met de toenmalige zwangerschap van Karen Damen. Stany Crets maakte die destijds in ‘Villa Vanthilt’ met Marcel Vanthilt bekend. Dat was hoogst ongelukkig want zelfs de familie van Karen wist van niets.

Het zette kwaad bloed bij Anthony, de man van Karen. Die is Stany gaan opzoeken in Hasselt met een paar kameraden, maar de vogel was toen al gaan vliegen. “Gelukkig voor hem, want we hadden hem een pak slaag gegeven.”

Anthony zocht ook Marcel Vanthilt op. “Die heeft op zijn knieën zijn verontschuldigingen aangeboden”, luidt het bij Anthony in een interview met Humo. “Dat is absoluut niet waar”, reageert Marcel in Dag Allemaal. “Ik heb hem die avond wel twintig keer geprobeerd uit te leggen wat er was gebeurd en mijn excuses aangeboden.”

“Mijn redactie zei mij in die week dat ik de zwangerschap van Karen Damen moest aankondigen. Dat interesseerde mij niet en wilde dat niet doen. Tot Stany backstage zei dat hij het wel zou doen, wat hij ook deed.”