Nog meer gruwelijke feiten bekend over 25-jarige Gregory die zondag om het leven kwam op de E19: "Zeer raar"

bron: Gazet van Antwerpen
door: Redactie
Afbeelding bron: Twitter
Zondagavond kwam een man uit Hoboken om het leven tijdens een gruwelijk ongeval op de E19. Hij werd gegrepen door een vrachtwagen terwijl hij aan het wachten was op de pechstrook terwijl zijn auto in panne was gevallen.

De 25-jarige Gregory B. uit Hoboken had zijn Volkswagen Golf rond 18u op de pechstrook gezet. Volgens getuigen werd hij bijna meteen daarna gegrepen door de aanstormende vrachtwagen. Hij werd tientallen meters meegesleurd alvorens de vrachtwagen tot stilstand kwam.

Diezelfde getuigen zagen Gregory meteen ook op de snelweg wandelen nadat hij zijn auto aan de kant had gezet. Het zou er op kunnen wijzen dat het om een wanhoopsdaad gaat.

“Hij was een vrolijke kerel, compleet gek van auto's en dan vooral Volkswagens”, zegt een goede vriend. “Zijn nieuwe Golf had hij nog maar net gekocht. Over zelfmoord heeft hij nooit iets gezegd. Maar het lijkt me ook raar dat die nieuwe auto zomaar in panne zou vallen. En ook wat hij helemaal in Merksem deed, is een raadsel. We zullen moeten zien wat het onderzoek brengt.”

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be
 

Tags e19 ongeval