Dakloze jongen schrijft brief naar de kerstman met deze hartverscheurende boodschap

bron: Metro
door: Redactie
Afbeelding bron: Metro
Een jongen van 9 jaar oud heeft geen dak boven zijn hoofd. Voor Kerstmis heeft hij een heel speciale wens. Hij wil een dak boven het hoofd van zijn gezin. Hij schreef alvast een brief aan de kerstman.

Louis Williams schreef een brief aan de kerstman. Dit jaar wil hij eindelijk een dak boven zijn hoofd. Het gezin is namelijk dakloos. Ze werden dakloos in maart nadat mama Nicola er niet meer in slaagd om de huur te betalen. Het gezin bestaat uit mama Nicola, Louis en nog twee andere kinderen.

Louis heeft al in 14 verschillende huizen gewoond. Ze wonen nu tijdelijk ergens waar er zelfs niet genoeg ruimte is om een kerstboom te zetten. "Ik ben geschokt na het lezen van de brief", zegt mama Nicola. "Niemand heeft hem gevraagd om die brief te schrijven. Hij wil het gewoon heel graag. Hij heeft nog nooit in zijn leven een plek gehad waar hij zich echt kan thuisvoelen. Ik heb het gevoel dat ik hem in de steek heb gelaten."

De brief:

"Aan de kerstman

Kan ik dit jaar een eeuwige thuis krijgen voor kerstmis? 

Ik wil geen nieuw speelgoed, ik wil een opslagplaats voor al m'n oud speelgoed. Ik wil mijn eigen Lego-slaapmaker met een bureau waar ik het op kan bouwen."

"Iedereen is triest om hier te moeten leven. Ik wil gewoon dat we allemaal weer gelukkig zijn. Bedankt en een fijne kerst! 

Liefs, Louis"