Roel Vanderstukken heeft vervelend probleem: “Dat is niet plezant”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week meldde VTM dat de opnamestudio’s van ‘Familie’ verhuizen van Boortmeerbeek naar Lint. Dat is voor sommige acteurs erg vervelend. Zo ook voor Roel Vanderstukken.

“Dat betekent toch minstens drie keer per week zo’n twee uur extra per dag in de wagen”, zegt Roel Vanderstukken die momenteel herstellende is van een hartoperatie. “Da’s niet zo plezant”, reageert hij op het nieuws.

De ‘Familie’-kijkers hoeven echter niet te vrezen dat Roel zijn rol bij de soap daarom zal opgeven. Integendeel. Hij ziet zelfs iets positiefs aan die langere reistijden. “Het geeft me een excuus om ‘nee’ te zeggen tegen andere jobs."

Roel neemt nogal vaak te veel hooi op zijn vork. Dat liep vorige keer al bijna fout af. Hij moest immers met spoed aan zijn hart geopereerd worden. "Dat ik te veel werkte, is één van de grootste redenen waarom het is misgelopen met mijn hart, en dus ga ik daar iets aan proberen te doen”, geeft Roel toe die beseft dat het zo niet langer verder kan. “Beter laat dan nooit, zeker?”