Lauren (27) denkt dat ze hoogzwanger is, maar in werkelijkheid blijkt het iets helemaal anders te zijn

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Caters
Lauren Knowles (27) was in blijde verwachting van een baby. Althans dat is wat ze dacht na een zwangerschapstest. De werkelijkheid was echter helemaal anders voor de jonge vrouw.

De Schotse Lauren Knowles uit Aberdeen zit in zak en as toen ze het hartverscheurende nieuws te horen kreeg. Ze dacht dat hoogzwanger was, maar dat bleek niet het geval. In het ziekenhuis kreeg ze nieuws dat insloeg als een bom.

Uit scans bleek dat de vrouw een gezwollen buik had door een gigantische tumor. Het gaat om een specifiek soort kanker waardoor het lijkt alsof je zwanger bent. De tumor zorgt voor dezelfde hormonen als tijdens een zwangerschap, daardoor merkte Lauren niet dat ze eigenlijk doodziek was. De vrouw werd meteen met spoed geopereerd. Daarna kreeg ze zware chemobehandelingen. Een ontzettend moeilijke periode voor Lauren die nadien opnieuw slecht nieuws krijgt. De tumor kon niet onder controle gehouden worden door de artsen en groeide aan een sneltempo.

Toen de vrouw op een dag enorme buikkrampen kreeg en naar het toilet ging, ‘beviel’ ze van de tumor. Een enorme shock voor Lauren, maar tegelijkertijd ook een grote opluchting. Nu was ze eindelijk verlost van de tumor. De ellende was helaas nog niet helemaal achter de rug. Lauren kreeg immers van de dokters te horen dat de kans erg klein was dat ze ooit nog zwanger kon worden. Lauren kon haar kinderwens niet loslaten en bleef proberen. "Zelfs wat onmogelijk is, kan toch mogelijkheid worden", reageert ze. Nu is ze voor de tweede keer moeder geworden van een prachtig dochtertje!

(Bron foto: Caters)