Stan Van Samang heeft schitterend nieuws: “Geloof me, het schoonste dat er is!”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Stan Van Samang staat al jarenlang op het podium als een rasechte entertainer. De fans zijn het er allemaal over eens. Stan, die kan pas zingen! De zanger viert zijn 10-jarige muziekcarrière. Iets wat hij niet zomaar voorbij wil laten gaan.

Stan Van Samang zal zijn 10-jarig bestaan als muzikant vieren in het Sportpaleis op acht en negen december 2017. De zanger kan niet wachten om eraan te beginnen. "Awel, het begint te kriebelen!", reageert hij.

Het begin van zijn carrière kan Stan Van Samang zich nog levendig herinneren. “We schrijven 2007 als mijn eerste single Scars naar de radio's ging. Ik herinner mij nog dat ik mezelf voor het eerst op radio hoorde en plots op de display van de autoradio mijn naam zag verschijnen. Zo fier dat ik was!”

Nu na tien jaar op de planken wil Stan Van Samang uitpakken met een groot feest voor al zijn fans. “Vandaag zijn we enkele plaatjes verder en mag ik samen met mijn fans vieren dat we al 10 jaar muziek mogen maken. Geloof me, dat is het schoonste dat er is! Samen met de duizenden fans gaan het Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren, want we spelen enkel en alleen de allergrootste hits van de afgelopen 10 jaar. Een feest van begin tot het einde!"