VTM

VTM pakt uit met heel groot nieuws: Dit enorm populaire programma keert na jaren afwezigheid terug

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Bijna drie jaar na de laatste uitzending komt het populaire programma 'Boer Zkt Vrouw' opnieuw op televisie. VTM haalt het programma opnieuw uit de kast.

Dina Tersago (38) krijgt voortaan wel de hulp van Ann Lemmens (37) als presentatrice. Meer zelfs: ze gaan naar het buitenland voor 'Boer zkt Vrouw Internationaal'. Dina en Ann gaan Vlaamse boeren die in het buitenland werken en graag een lief willen, helpen. De vorige versie van 'Boer zkt Vrouw' liep liefst tien seizoenen en was een groot succes.

Elke boer die deelneemt aan het programma nam al een groot risico. Hij verhuisde naar het buitenland en koos voor het avontuur. Hij runt er een grote onderneming, geen kleine boerderij. De dames die hen willen aanspreken moeten dus bereid zijn om naar het buitenland te willen verhuizen.

Dina
"Ik trek binnenkort — onmiddellijk na Nieuwjaar — richting boeren. Dat wordt een heel avontuur", zegt Dina Tersago in Het Laatste Nieuws. "In het verleden hebben we al een paar keer een boer in het buitenland opgezocht, maar nu trekken we echt de wereld rond. Alleen al de avonturen van de mannen die op zoek zijn naar een Vlaamse vrouw zullen geweldige verhalen opleveren."