Aisha doet verontrustende uitspraak over haar toekomst met Philip Cracco

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Philip Cracco en Aisha Van Zele raakten bekend door hun deelname aan 'The Sky Is The Limit'. Philip liet daarin zien hoe enorm fier hij was op zijn vriendin en haar looks. Maar toch liep het mis... of niet?

Philip Cracco kreeg de diagnose van prostaatkanker. Nadat Aisha hem eerst gesteund had hierin, ging het koppel uit elkaar. 'Omwille van haar kinderwens', klonk het toen. Een maand later was het koppel weer samen, om nadien wéér uit elkaar te gaan. "Nu zie ik het niet meer goed komen, maar ik wens haar alle geluk toe", klonk het toen nog bij Philip. 

Samen
Maar, geloof het of niet, het koppel zou intussen terug samen zijn. "De ziekte van Philip heeft zijn kijk op het leven veranderd. Dat is logisch, maar het heeft voor serieuze issues gezorgd binnen onze relatie", aldus Aisha in TV-Familie

"Het is nu vooral afwachten of we allebei bereid zullen zijn om compromissen te sluiten. Tussen Philip en mij is er liefde genoeg. Dat zal nooit een probleem zijn." 

Toekomst?
Toch doet Aisha al een opvallende uitspraak. "Aan de ene kant zie ik Philip doodgraag, aan de andere kant ben ik voorzichtiger geworden. Ik bedoel, ik weet niet of wij deze keer samen zullen blijven." 

"De toekomst zal uitwijzen of wij voor elkaar gemaakt zijn."