21-jarige vrouw toont ernstige verwondingen: Haar verhaal is schrijnend

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
Adolfina Camelli, een 21-jarige vrouw, toont een foto van haar gezicht dat bont en blauw ziet. De jonge vrouw doorstond de ware hel, maar zag echt geen uitweg.

Adolfina werd lelijk toegetakeld door haar man. Hij kampt met een erge vorm van jaloezie. Voor elke Facebooklike die ze ontving, krijg ze een rake klap in het gezicht. Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt, getuigt de jonge vrouw nu. Haar verwondingen waren zo erg dat ze deze keer in het ziekenhuis belandde. De feiten speelden zich af in Uruguay.

Dat is nog niet het enige. De man werd zo kwaad dat hij besloot om de Facebookpagina van zijn vriendin te controleren. Maar dat stopte de man helemaal niet om door te gaan. Hij sloeg haar gewoon verder. Telkens opnieuw.

Haar vrienden hadden geen enkel idee wat er aan de gang was. “Blijkbaar had ze op verschillende plaatsen in het gezicht ernstige breuken”, aldus een vriend van de vrouw. “Hij stopte een t-shirt in haar mond wanneer hij op haar sloeg, zodat ze niet zou schreeuwen wanneer hij haar verrot sloeg.” De vrouw moet nu verschillende operaties ondergaan. De man wordt momenteel vastgehouden in de cel en riskeert een celstraf van dertig jaar in Uruguay.