Sam Gooris helemaal in shock: "Hij deed zich voor als een fan en plots zette hij een pistool tegen mijn hoofd"

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sam Gooris vertelt in Humo een straf verhaal waarvan hij helemaal in shock was. De zanger kreeg plots een pistool tegen zijn slaap gehouden.

"Daar zijn héél weinig mensen van op de hoogte. Dat moet in 1997 of 1998 geweest zijn", vertelt Sam. "Ik zat in Mechelen gezellig aan de toog met een paar kameraden, toen ik aangesproken werd door een man. Ik had hem nog nooit gezien. Hij deed zich voor als fan en vroeg om een foto. Ik zei: `Wacht, ik ga er in de auto halen voor uw kinderen.'"

Toen begon het toch wat vreemd te worden. "Dat hij mij mee naar buiten volgde, vond ik wel raar, maar ik dacht: hij zal die foto's meteen in zijn auto willen leggen, zeker? We komen buiten, draaien een hoek om, en ineens ­klik, klik een blaffer tegen mijnen appel."

Het was overigens geen overval. "`Zingen!' zei die mens, en ik heb in heel mijn leven geen serenade gegeven, zo schoon als toen. Gelukkig kwamen net op dat moment mijn broer en een kameraad het parkeerterrein opgereden. Toen verschoot die man. Nog een harde klets tegen mijn kop, en weg."

Tags sam gooris