Van Aert: "Ik stel me hier vragen bij en er komt geen oplossing"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wout Van Aert heeft het moeilijk in de winter van 2017. De overwinningen zijn schaars en de veldrijder is nog steeds op zoek naar de juiste fiets.

"Ik zal de laatste zijn om een minder seizoen op de fietsen te steken", benadrukt Van Aert bij Het Laatste Nieuws. "Ik ben tenslotte met een Felt-fiets Belgisch en wereldkampioen geworden. Ik zou het stom vinden om daar nu negatief over te spreken. Dat wil ik niet doen. Waar ik me wel vragen bij stel, is dat ik nu met een oude fiets moet rijden. En dat er geen oplossing komt."

De oplossing zal van manager Nick Nuyens bij Veranda's Willems moeten komen. Van Aert stuurde hem alvast een mail. "Ik had vragen over bepaalde problemen, dingen waarover ik niet tevreden was. Daar wou ik duidelijkheid over. Maar verder is er ook niet veel aan de hand. In elk team zijn er problemen. Je probeert dat op te lossen. Dat wil niet zeggen dat ik de ploeg naar beneden wil halen. Of dat ik ga tegenwerken. Ik ben ambitieus en perfectionistisch. Ik wil gewoon het beste."