Vrouw wordt 10 jaar lang opgesloten met haar kinderen in deze kruipkelder. Ze wordt er mishandeld en verkracht, maar het ergste moeten de kinderen dan nog doorstaan

bron: Metro
door: Redactie
Afbeelding bron: Metro
Een vrouw van 29 uit Italië werd tien jaar lang gevangen gehouden in deze kleine kruipkelder. Ze had er geen water en ook geen elektriciteit en zat tussen de ratten.

De vrouw werd meermaals mishandeld en verkracht door de 52-jarige Aloisio Francesco Rosario Giordano werd het afgelopen weekend gearresteerd voor kidnapping. Het is al de tweede keer dat hij voor gelijkaardige feiten wordt aangehouden.

De afschuwelijke feiten speelden zich af in Gizzeria in het zuiden van Italië. Zijn eerste slachtoffer maakte hij destijds zwanger, maar zij pleegde zelf abortus door zichzelf te verwonden.

Giordano ging na zijn vrijlating echter weer iemand kidnappen. Zij kreeg twee kinderen van hem: een zoon die nu 9 is en een dochter van 3. De kinderen kregen slaag van de man als ze niet toekeken hoe hun moeder werd geslagen en gefolterd door hem. Als toilet kregen ze allemaal een emmer.

 

Tags italië