VTM

Slimste Mens-deelnemer Thibault Christiaensen is het niet eens met James Cooke: “Wat hij zegt is echt niet waar”

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Thibault Christiaensen is dit seizoen één van de kandidaten die zeker is van een plaats in de finaleweek. Hij verzamelde zes deelnames, wat zeker niet slecht is voor de 22-jarige muzikant.

Thibault had zo zijn eigen reden om deel te nemen aan ‘De Slimste Mens’. Dat zegt ij in TV-Familie. “Ik deed het om mijn punkgroep ‘Equal Idiots’ meer bekendheid te geven. Maar ik dacht dat ik er na één aflevering wel uit zou liggen. Maar ‘t is dus anders uitgedraaid. Ik snap de vergelijking wel tussen Olga Leyers en mij. Ik ben blij dat we bewezen hebben dat je geen veertig jaar moet zijn om veel te weten.”

De jonge Thibault is intussen uitgegroeid tot de publiekslieveling van dit seizoen. Jurylid James Cooke noemde hem zelfs ‘schattig’. Al had Thibault dat liever niet gehoord. “James is een sympathieke kerel. Ik ben nog nooit zo openlijk versierd geweest door een man.”

“Hij zei inderdaad ook dat ik er schattig uitzag. Maar allez, ik ben 22. Ik zie er toch niet schattig uit? Het was de eerste keer dat ik zoiets hoorde. Het zal dus wel meevallen met die ‘schattigheid’ zeker?”