VTM

SPOILER: Hoe zal de relatie tussen Louise en Martijn in ‘Familie' nog verlopen? Acteur geeft tipje van de sluier

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video VTM
De VTM-kijkers zijn boos op Louise, die haar vriend Wout dumpte voor Martijn. Veel ‘Familie’-fans betreuren die keuze enorm. Hoe zal het verder lopen tussen Louise en Martijn? De acteur geeft tipje van de sluier.

“Mijn personage Martijn komt misschien over als een flierefluiter en mooiprater, maar zijn bedoelingen zijn écht wel goed. Hij heeft het beste voor met Louise. Hij is écht verliefd op haar en ziet haar zeker niet als een speeltje”, vertelt Samuel Anastatsi die Martijn in de reeks speelt.

Samuel merkte heel wat negatieve reacties op bij de ‘Familie’-kijkers, maar dat kan hij wel begrijpen. “Tja, ze zijn dat gewend, hé. Logisch dat ze even van hun melk zijn als ze Louiseke ineens zien kussen met een andere kerel.”

Blijkbaar niet helemaal onterecht, want Martijn blijkt een “louche ventje” te zijn. De kijkers vermoedden het al en dat wordt nu min of meer bevestigd door de acteur zelf. Al wil hij daar verder nog niets over kwijt. “De toekomst zal dat uitwijzen”, zegt hij. Louize zal zich haar keuze nog enorm betreuren zo te zien!