Vrouw ontwaakt uit coma, maar dan doet haar man iets wat niemand had verwacht

bron: Mercury Press
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
Donna Ormondroyd (36) belandde geleden in coma. Nu, twee jaar later, is ze ontwaakt. De gevolgen zijn echter verschrikkelijk voor de jonge moeder die vier kinderen heeft. Hoewel haar man haar zou moeten steunen, doet hij iets helemaal anders. Dat vertelt de familie van Donna.

Nadat Donna Ormondroyd uit een diepe coma ontwaakte, was het verdict van de dokters duidelijk. De vrouw heeft ernstige hersenschade opgelopen en kan onmogelijk nog communiceren. Ze zal dag in dag uit zorgen nodig hebben.

Haar partner Gregg (31) met wie ze samen vier kinderen heeft, stond in voor de verzorging van zijn vrouw. Het was echter onmogelijk voor hem om die zware taak alleen te dragen dus kreeg hij hulp van Anne Robinson, een thuisverpleegster die dagelijks bij het gezinnetje langskomt.

De verpleegster en Gregg brachten samen erg veel tijd door. Al snel kregen die ontmoetingen een andere wending. De twee kregen gevoelens voor elkaar en de vonk sloeg over. Anne besloot haar ontslag te geven en trok in bij het gezin. De twee hebben nu een amoureuze relatie, terwijl Donna doodziek in bed ligt zonder dat ze hierover haar mening kan uiten.

De familie van Donna is verslagen en begrijpt niet hoe dit kan gebeuren. “Het is al erg genoeg dat Donna veranderde van een vrolijke moeder naar iemand die voortdurend zorg nodig heeft.” De man wil niet reageren op de situatie.

Tags coma ziekte