"Duivelskoppel" Daisy Van Cauwenbergh en haar ex-man liggen opnieuw zwaar onder vuur

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Daisy Van Cauwenbergh huwde met de Nederlandse zakenman Johannes ‘Huub’ Fijen. Samen kregen ze ook twee kinderen met elkaar. Alles leek goed te gaan, maar helaas: Schijn bedriegt. Vandaag staan ze vooral bekend als “duivelskoppel”.

Als een geslagen hond
Het koppel raakte in het verleden al verwikkeld in een fraudezaak, waardoor hun leven drastisch veranderde. “We kunnen alleen nog boodschappen doen in de Aldi”, vertelde Van Cauwenbergh tijdens die periode in haar leven. Ze zat in zak en as. Van Cauwenbergh was nog slechts een schim van wie ze ooit was geweest.

Door een hel
Nu komt aan het licht dat een Thaise vrouw ook het huishouden van het gezin Fijen-Van Cauwenbergh deed. Ook haar man voerde taken uit voor het koppel. Het koppel ging door een hel. “Ze mochten in een appartementje in Schaarbeek wonen, maar moesten lange dagen werken bij Daisy en Huub, zes dagen op zeven. Hun salaris werd vaak geheel of gedeeltelijk ingehouden.” Maar dat is lang nog niet alles. Dat schrijft TV-Familie.

"Hij vond dat hij daar recht op had"
Volgens de Thaise vrouw werd ze ook meermaals verkracht door Huub, want “hij vond dat hij daar recht op had en hij was Daisy beu", dat raakte bekend in TV-Familie. Van Cauwenbergh verblijft al geruime tijd niet meer in België en trok naar de Verenigde Staten waar ze een nieuw leven probeert op te bouwen. Het proces start op 20 december. Van Cauwenbergh en Fijen zullen niet aanwezig zijn op de zitting en worden dus vertegenwoordigd door hun advocaat.