VTM

Sergio Quisquater verzint grove leugen die hij nu opbiecht: "Over zoiets mag je eigenlijk niet liegen"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sergio Quisquater komt met een straf verhaal naar buiten dat voor verbazing zorgt. “Ik zweer je dat het echt is gebeurd”, vertelt hij in het programma 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'.

Sergio was samen met zijn vriend Guido in Disneyland Parijs. Guido had een auto-ongeluk gehad, waar hij ernstige gevolgen van had. “Mensen dachten dat hij een hersenbloeding had”, vertelt Sergio. “Hij had een beetje dezelfde symptomen.”

Tijdens hun verblijf merkten de twee dat Michael Jackson eveneens in het themapark aanwezig was. En toen kwam Sergio op een geniaal idee. Hij huurde een rolstoel voor Guido en sprak één van de lijfwachten van Michael Jackson aan met de leugen “dat zijn vriend maar drie maanden te leven had en dolgraag zijn grote idool wou ontmoeten.”

De twee hadden het nooit verwacht, maar de ontmoeting vond wel degelijk plaats. “Hij droeg een mondmasker, was heel vriendelijk, sprak met een hele zachte stem. Ik herinner me ook dat hij vrij grote handen had, uiteraard droeg hij witte handschoenen”, getuigt Sergio over de ontmoeting. “Over zoiets mag je eigenlijk niet liegen, maar Guido speelde het spelletje helemaal mee. Hij zag er de humor wel van in.”