Schrikwekkend nieuws over islamterroristen in Brussel: “Ze weten nu dat het kan”

bron: Knack
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De voorbije weken is Brussel opgeschrikt door rellen. En de verwachting is dat er nog rellen gaan uitbreken in de hoofdstad.

Youssef Kobo, CD&V-politicus van Marokkaanse origine, zegt in Knack dat het al jaren misloopt in Brussel. “Heel wat misstanden in Brussel zijn bovendien jaren geleden al aangeklaagd. Journaliste Hind Fraihi waarschuwde tien jaar geleden al voor de radicale islam in Molenbeek. Zij werd toen weggezet als een racist en een nestbevuiler. Jaren later heeft ze helaas gelijk gekregen.”

“In een aantal Brusselse gemeenten loopt er veel verkeerd, maar de politici lijken geen greep te hebben op hun stad. Nogal wat grote terreuraanslagen van de voorbije jaren hadden een band met Brussel.”

En dat is niet toevallig. De islamterroristen hebben iets ontdekt. “Men weet in kringen van islamterroristen dat je er makkelijk onder de radar kunt blijven. Niemand weet immers wat er gebeurt in Brussel. Met het zogenaamde Kanaalplan is een stap vooruit gezet, maar de vraag is of de middelen wel toereikend zijn voor de uitdagingen waarmee Brussel is geconfronteerd.”

Tags