VTM

Roel Vanderstukken heeft heel groot nieuws over 'Familie'

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Er is goed nieuws over Roel Vanderstukken. De acteur gaat binnenkort weer aan de slag op de set van 'Familie'. Dat meldt Showbizzsite.

Vanderstukken was een tijdje out door een hartoperatie. Intussen is hij weer helemaal klaar voor de strijd. De eerste lezing sinds zijn afwezigheid heeft hij al meegemaakt. Vanderstukken werd in de rol van Benny Coppens vervangen door Govert Deploige. 

'Familie' won overigens opnieuw de Story Awards en Vanderstukken was daarop aanwezig. "Ik vind het een terechte overwinning", zegt hij. "Ik vind dat er grote stappen gezet worden om het product beter te maken, inhoudelijk en vormelijk. Zolang dat zichtbaar blijft op het scherm, zal ik daar graag aan meewerken."

In januari gaat Vanderstukken opnieuw aan de slag. "Ik wou dat het vroeger kon. Volgens de dokters zou het ook iets vroeger gekund hebben. Alleen planmatig was dat niet zo evident. Govert vervangt mij nu en dat moet op de één of ander manier ook afgerond kunnen worden. Daarom is begin januari een mooi moment."