Meisjes van K3 zijn het slachtoffer van grove leugen: "Dat is onzin"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wie een rol in de media speelt, weet dat de tongen aan het rollen gaan. Leuk is anders. Zo mochten ook de meisjes van K3 ondervinden. Die betreuren het enorm dat deze roddel een eigen leven is gaan leiden.

Er wordt voortdurend geroddeld dat de meisjes van K3 Kristel Verbeke niet langer als hun manager wilden. “Onzin, van ons mocht ze zeker blijven”, zegt Marthe aan Story.

“Ze nam ons veel werk uit handen. Mails die zij vroeger voor ons behandelde, komen nu tot bij ons. Je voelt gewoon dat er meer druk op onze schouders ligt. En verantwoordelijkheid. Kristel zit er niet meer tussen om dingen op te vangen. Als we iets niet goed deden, verdedigde zij ons. Nu moeten we dat zelf doen”, vertelt ook Klaasje.

“Kristel had voor alles heel goede tips. Dit heb ik wel onthouden, maar toch missen we soms haar goede raad”, vult Hanne aan. “Maar Kristel heeft ons alles geleerd wat ze ons wilde leren. Ze kon ons met een gerust hart loslaten, omdat ze wist dat we er klaar voor waren. Ze voorspelde dat we een stuk zelfstandiger zouden worden, omdat we voortaan zelf over alles moesten nadenken. Die ervaring wilde ze ons niet afnemen.”