VTM

Astrid Coppens heeft zeer slecht nieuws gekregen dat ze niet had zien aankomen

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Astrid Coppens heeft geen goed nieuws gekregen. Het nieuws zal voor haar een grote teleurstelling zijn.

Momenteel loopt ‘Verborgen Verlangen’ in de zalen. Dat is de eerste film waarin Astrid in meespeelt. De film is op weg om een echte flop te worden.

Volgens de officiële cijfers de afgelopen dagen een kleine 12.500 mensen naar de ­bioscoop gelokt. Bij Kinepolis Film Distrubution hadden ze er meer van verwacht. In die 12.500 zitten ook de speciale ladies nights, wat betekent dat we met de opkomst in de normale bioscooproulatie niet blij kunnen zijn”, aldus Isabelle Couvreur van KFD.

Als je van die 12.500 de avant-premières én de 2.400 genodigden op de première aftrekt, dan ligt het aantal mensen dat in de cinema's een ticket kocht voor Verborgen Verlangen allicht zo'n drie keer lager dan het officiële totaalcijfer.

Vlaanderen zit dus niet te wachten op Astrid Coppens als actrice. “De bioscoopmarkt was de afgelopen dagen bijzonder kalm, maar achter dat excuus willen we ons niet verstoppen. Het ziet ernaar uit dat we met Verborgen Verlangen gegokt en verloren hebben. We gingen ervan uit dat een film met een celebrity zoals Astrid garant zou staan voor een grote opkomst, maar dat blijkt dus niet zo”, is de harde conclusie van Isabelle Couvreur.