VTM

Birgit Van Mol en man beleven moeilijke zomer: “Na enorm dieptepunt, goed nieuws gekregen van dokter”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Birgit Van Mol en haar man René hebben al een moeilijke zomer achter de rug. René heeft een levensbedreigende auto-immuunziekte die onder meer voor hartproblemen zorgt. Hij overwon ook longkanker.

“Het is al een rare zomervakantie geweest voor ons. Renés ziekte is erg grillig. Na een enorm dieptepunt hebben we net beter nieuws gekregen van de dokters, waardoor we durven te hopen dat de rest van de zomer beter zal verlopen. We kunnen weer even op adem komen”, bedenkt Birgit Van Mol zich in Dag Allemaal.

Het ging dus niet zo goed met haar man René. “Nee, inderdaad, h? heeft het heel slecht gesteld. Vandaag zei een psycholoog nog in de krant dat we in deze t?den moeten a?eren om alsmaar te plannen en dat we meer van dag tot dag moeten leven.” 

“Dat moeten w? al lang zo doen. Het goede daarvan is dat je een boel frustraties wegneemt: geen verwachtingen hebben en de dag de dag laten z?n. W? leven al lang in ’n lockdown light. Daarom ook dat ik aan het begin van de lockdown grapte dat het sympathiek was dat iedereen nu meedoet."