Niels Destadsbader zet jaloerse colllega's op hun plaats: “Nog nooit iemand mij komen vertellen”
PMN
Niels Destadsbader zet jaloerse colllega's op hun plaats: “Nog nooit iemand mij komen vertellen”
Foto: Photonews

Zondagavond is het weer het moment van de waarheid. Dan wordt de Radio 2-Zomerhit uitgereikt.

Net als de voorbije jaren zal het weer een strijd worden tussen Regi Penxten en Niels Destadsbader. Een strijd die tot nu toe telkens werd gewonnen door Niels.

Niels Destadsbader hoopt voor de vierde keer op rij de Radio 2-Zomerhit te winnen. Al is er dit jaar meer dan ooit felle concurrentie van Regi die met ‘Kom Wat Dichterbij’ een monsterhit scoorde.

“Het publiek beslist, dus als Regi wint, is dat terecht. Maar als ik win óók’, zegt Niels Destadsbader in Dag Allemaal. ‘Natuurlijk moet ik er niet flauw over doen: ik heb ‘Liefde Voor Muziek’ ook gezien, en ik hoor die nummers op alle radiozenders. Ik weet dat Regi heel graag zou winnen, en ik gun hem dat ook, maar dat geldt net zozeer voor mij. Het is absoluut spannender dan de vorige jaren.”

Als je drie keer op rij de Zomerhit wint, dan kunnen collega-artiesten al eens jaloers worden. Niels beseft dat ook. “Jaloezie zal er allicht altijd wel zijn. Maar in m’n gezicht is toch nog nooit iemand komen zeggen dat het nu eens de beurt mag zijn aan iemand anders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.