Frank Deboosere voorspelt afkoeling, maar donderdag merkt hij dit op
Frank Deboosere voorspelt afkoeling, maar donderdag merkt hij dit op
Foto: Photonews

Vandaag kregen we meer bewolking en hebben we enkele buien gehad het was voornamelijk koeler dan de vorige dagen. Op vlak van onweer was het code geel.

“Volgende nacht wordt het droog met tijdelijk brede opklaringen. We krijgen dus geen tropische nacht meer. Temperatuur zit tussen de 16 en 18 graden”, vertelt Frank Deboosere bij Radio2.

“Morgenochtend zullen er wat mistbanken zijn. We krijgen onstabiel weer. Eerst opklaringen met daarna wolken en kans op onweer. Dit zal beginnen in de Ardennen en dan naar het noorden trekken. De temperatuur gaat maximum stijgen tot 26 of 27 graden. In de Kempen krijgen we 28 graden.”

“Zondag is er opnieuw ochtend grijs. Hierna komt de zon er wel door maar kort daarna krijgen we buien. Aan zee stijgt het kwik tot 25 graden. In de Kempen zal het iets warmer met 30 graden. Het wordt wisselvallig.”

“Ook maandag en dinsdag krijgen we wisselvallig weer met buien. Het wordt zo een 24 tot 25 graden. Woensdag is het een droge dag met 23 graden, maar donderdag wordt het weer iets warmer en klimt het kwik tot 27 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.