Kapper koningin Paola klapt uit de biecht: “Altijd gevoelig geweest daarvoor”
Kapper koningin Paola klapt uit de biecht: “Altijd gevoelig geweest daarvoor”
Foto: Photonews

Koningin Paola is al jaren een van de meest stijlvolle leden van ons koningshuis. Ook nu ze met een pittig ongekleurd kapsel door het leven gaat blijft ze de trends volgen.

“De jonge Paola was zo knap, dat je eender wat met haar kapsel mocht doen”, zegt Alain Tholl de l’Enclos in Dag Allemaal. Hij is met Maison Roger geen hofleverancier meer, maar wel nog steeds koninklijke kapper. Koningin Mathilde en prinses Claire doen nog vaak beroep op hun diensten.

Een van hun belangrijkste referenties is koningin Paola. Zij verscheen enkele maanden na de troonswisseling opeens met een spierwit kapsel. Dat besluit was niet op advies van haar kapper, maar kwam van Paola zelf. “Koningin Paola is altijd gevoelig geweest voor trends.”

“De voorbije zestig jaar is ze voortdurend van stijl veranderd. En op een dag heeft ze beslist om haar haar niet meer te laten kleuren. Veel vrouwen worden dat gedoe beu. Paola heeft hetzelfde doorgemaakt en ziet er toch fantastisch uit zo. Ze is onmiskenbaar gelukkig met dat witte haar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.