Kevin Janssens zorgt voor enorme ophef tegenover Marc Van Ranst: “Dit is heel erg pijnlijk”
Kevin Janssens zorgt voor enorme ophef tegenover Marc Van Ranst: “Dit is heel erg pijnlijk”
Foto: Photonews

De Vlaamse acteur, Kevin Janssens, zorgt voor enorme ophef tegenover viroloog Marc Van Ranst. Samen met Humo maakte hij een provocerend filmpje omtrent corona.

Humo heeft onlangs een fake trailer van een fake actiefilm online gedeeld. Het filmpje werd in samenwerking met onder andere de Vlaamse acteur, Kevin Janssens, gedraaid. De trailer zorgde meteen voor heel wat ophef.

In de fake actiefilm wordt Kevin afgebeeld als de superheld die de strijd aangaat met Marc. De fictieve Marc gaat heel gewelddadig te werk. Zo stikt hij zogezegd zijn vrouw die op de corona afdeling in het ziekenhuis ligt. Dat is erg pijnlijk voor mensen die iemand dierbaar hebben verloren aan corona.

Tijdens de trailer knalt de fictieve Marc ook nog eens Dries Van Langenhove neer die hij had betrapt op een barbecue met te veel vrienden. Dit zorgde uiteraard voor veel ophef bij de rechts politieke partij N-VA. “Door politieke tegenstanders te criminaliseren en ‘voor de grap’ te vermoorden, speelt links met vuur”, aldus Theo Francken.

De trailer werd overstelpt met negatieve reacties: “Dit is gewoon smakeloos” of “Puberale ventjes met puberale humor” Vincent Loozen, de verantwoordelijke voor het filmpje maakt alvast duidelijk dat het om pure satire gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.