Meghan Markle schrijft binnenkort geschiedenis: Dit gaat er gebeuren
Meghan Markle schrijft binnenkort geschiedenis: Dit gaat er gebeuren
Foto: Photonews

Meghan Markle en prins Harry verhuisden recent naar de Verenigde Staten. Die gebeurtenis zorgt ervoor dat Meghan binnenkort een erg belangrijke taak moet uitvoeren.

In november zal Meghan Markle, als eerste lid van het Britse koningshuis, haar stem uitbrengen in de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten. Samen met andere invloedrijke vrouwen zoals Michelle Obama en Oprah Winfrey, legde ze in Marie Claire uit waarom ze dat zo belangrijk vindt.

“Ik weet wat het is om een stem te hebben, maar ook hoe het voelt om niet gehoord te worden”, vertelt Meghan. “Ik weet ook hoeveel mensen hun leven op het spel hebben gezet om ervoor te zorgen dat iedereen een stem heeft.”

“Met de kans en het recht om te stemmen zorgen we ervoor dat we allemaal gehoord worden. Een citaat van Kate Sheppard waarnaar mijn man en ik vaak verwijzen gaat als volgt: ‘Denk niet dat jouw individuele stem er niet toe doet, regen die de uitgedroogde grond verfrist, bestaat uit afzonderlijke druppels.’ En dat is de reden waarom ik stem.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.