Birgit Van Mol onzeker over haar gezondheid: “Ik begin er aan te twijfelen”
Birgit Van Mol onzeker over haar gezondheid: “Ik begin er aan te twijfelen”
Foto: Photonews

Birgit Van Mol krijgt het de laatste tijd zwaar te verduren. Eerst krijgt ze slecht nieuws over haar man en daarna wordt ze getroffen door het coronavirus.

Birgit Van Mol heeft er alvast een vreemde zomer opzitten. Zo is ze een tijd geleden ziek geworden door het coronavirus. “Het voelt toch anders aan dan een griepje”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Blijkbaar ondervindt Birgit toch nog altijd last van het virus dat haar heeft getroffen. “Mijn tong voelt permanent verbrand aan en ik proef mijn eten niet meer zoals voorheen, bij moment ruik ik ook niets. Ik ben ervan uitgegaan dat alles weer in orde zou komen. Inmiddels zijn we vijf maanden verder en begin ik toch te twijfelen.”

Birgit kreeg daarvoor ook nog eens slechts nieuws over haar Nederlandse man, René, te horen. “Ze gaven hem 95 procent kans op overlijden, maar hij zat gelukkig bij de andere 5 procent.” Haar man is intussen gelukkig aan de betere hand en ze proberen zoveel mogelijk samen met hun zoon, Otis, te genieten van de rustigere periode.

Meer nieuws

Meer nieuws

.