Kirsten Janssens net terug uit psychiatrie en dat gebeurt er dit: “De hel”
PMN
Kirsten Janssens net terug uit psychiatrie en dat gebeurt er dit: “De hel”
Foto: Photonews

Voor Kirsten Janssens uit ‘The Sky Is The Limit’ en ‘Big Brother’ was de lockdown geen plezier. Het was voor haar een loodzware periode.

 “Het was de hel. Anders kan ik het niet verwoorden”, vertelt ze in Dag Allemaal. 

“Na een eerdere opname ben ik in het voorjaar een tweede keer in de psychiatrie gegaan. Daarna is mijn bedrijf, een online kledingshop, failliet gegaan. Corona had de grenzen doen sluiten, waardoor ik geen nieuwe voorraad meer kon inslaan. Geen inkomen, heel veel uitgaven: zo beland je in een diepe put.” 

“Toch heb ik niet het gevoel dat ik gefaald heb in het leven, ik heb tenminste geprobéérd. Als je risico’s durft te nemen en out of the box denkt, loop je wel eens met je hoofd tegen de muur.”

Uit de put
“Hoe ik weer uit die put ben geraakt? “Ik heb volledig afstand genomen van de kringen waarin ik vroeger vertoefde, iets wat ik al veel eerder had moeten doen. Ik heb ook een nieuwe job, als administratief en commercieel bediende.” 

“En ik ben verhuisd: ik woon nu tussen de velden in Borgloon. Maar bovenal ben ik als bezeten beginnen te schrijven aan mijn tweede boek, ‘Mijn leven in lockdown’. Zo heb ik eindelijk rust gevonden. Mijn nieuwe boek is een autobiografie.”"

Meer nieuws

Meer nieuws

.