Bart De Wever doet onaangename ontdekking bij hem thuis: "Plezant is anders"
PMN
Bart De Wever doet onaangename ontdekking bij hem thuis: "Plezant is anders"
Foto: Photonews

Bart De Wever heeft geen plezante ontdekking gedaan over de kat des huizes Sabou. De Antwerpse burgemeester vindt het niet meer fijn.

Dochter Liesbet wilde van haar vader Bart De Wever wel eens weten wat hij vindt van poes Sabou. "Dit is echt het ideale ­moment om dat te vragen, want toen ik vanmorgen in de keuken kwam, lag er overal braaksel. En wie mag dat dan op­ruimen? In de gang, op de loopband van papa, op de stoel… ­Plezant is anders", merkt papa Bart op in Het Laatste Nieuws. 

"Sabou de braakselkat. Bovendien heeft hij een voorliefde om op mijn hoofdkussen te liggen, waardoor ik een fantastische nachtrust heb. Zeker omdat ik allergisch ben aan kattenhaar. Maar eerlijk: ik zou hem niet meer kunnen missen.”

"Een kat in huis is ook rustgevend. In volle pandemie lag hij hier rustig te wezen. Een politieke crisis? Sabou trekt er zich niets van aan. Ik zie ook dat hij jouw dikke vriend is geworden. Gelukkig maar, want je wou eigenlijk een hond, maar dat zagen wij niet ­zitten. Een hond wordt onderdeel van het gezin, alsof je er een kind bijneemt. Een kat is toch zelfstandiger.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.