Niels Albert vraagt zijn vriendin Valeska ten huwelijk en die reageert verrassend
PMN

Niels Albert (34) heeft zijn vriendin Valeska (33) ten huwelijk gevraagd. Al reageerde zij wel verrassend op het huwelijksaanzoek.

Niels Albert vroeg op 9 juli zijn vriendin Valeska ten huwelijk. Dat is ook de dag dat hun dochtertje Alexine haar tweede verjaardag vierde.

Niels had het allemaal mooi voorbereid. "Niels riep mij en Alexine bij zich onder het voorwendsel dat we alle familieleden en vrienden maar eens moesten bedanken voor hun aanwezigheid en de cadeautjes", blikt Valeska terug op dat mooi moment in Het Laatste Nieuws.

"Nadat Alexine dankjewel zei, bleek dat papa ook nog een cadeautje had. Voor mama weliswaar. In de rapte had hij een kartonnen wijndoos gevuld met al het inpakpapier van Alexines cadeautjes. 'Het zal weer wat zijn', dacht ik nog. Typisch Niels. Zelfs toen ik plots dat juwelendoosje tussen al dat papier zag liggen, dacht ik nog aan een fopcadeau."

"Tot ik het opende en er iets blinkends in zat. (lacht) In alle consternatie pakte ik Niels meteen vast om hem te kussen en vergat ik 'ja' te zeggen. Wat ik daarna wel direct deed uiteraard, meerdere keren zelfs. Om helemaal zeker te zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.