Schokkend wat Nederlandse rapper doet met nummer van K3
PMN
Schokkend wat Nederlandse rapper doet met nummer van K3
Foto: Photonews

De Nederlandse rapper Gofast heeft een cover gemaakt van 'Oya Le Le' van K3. Hij is naar eigen zeggen een grote fan van het nummer en besloot er zijn eigen ding mee te doen.

De versie van de rapper is echter niet zo kindvriendelijk als de originele versie van K3. Het staat vol met grofgebekte teksten en bovendien gaat het nog eens viraal op de sociale media.

Miguel Wiels is één van de drie vast mensen die meewerkt aan de liedjes van K3. “Toen ik van Studio 100 vernam dat er een cover van ‘Oya Lélé’ was gemaakt, voelde ik me in eerste instantie gecharmeerd en blij", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Tot ik van Studio 100 begreep dat het niet zo’n koosjere versie was. Ik heb de cover een paar keer beluisterd, maar begreep er niet veel van omdat de zanger vrij onverstaanbaar articuleert en murmelt.”

Klacht
Oya Lélé, ik en de fam zoeken money voor days. Fuck met de gang en de clip wordt geleegd. Niemand is safe, oh jee, oh nee. Het is een passage uit de tekst van de cover. "Op het internet vond ik nergens de lyrics, zodat ik de volledige tekst nog steeds niet helemaal versta. Maar in de clip zien het er geen vriendelijke jongens uit, met die opgestoken middelvingers en zo", gaat Miguel verder. 

"Wij proberen het project K3 netjes te houden, maar dan krijg je op onze muziek plots deze smakeloze tekst en clip, waarin druggebruik en geweld worden gepromoot. Dat vind ik dan wel een probleem.” Studio100 zal allicht klacht indienen tegen de Nederlandse rapper.

Meer nieuws

Meer nieuws

.