Het doet Julie Vermeire nog steeds veel pijn: "Ik ben serieus geschrokken"
PMN
Het doet Julie Vermeire nog steeds veel pijn: "Ik ben serieus geschrokken"
Foto: Instagram

Julie Vermeire werkt aan haar mediacarrière. Het is te verwachten dat ze binnenkort ook opnieuw een tv-project mag beginnen.

Julie Vermeire is net als haar vader Jacques een Bekende Vlaming geworden. Ze heeft ook ervaren dat mensen soms bijzonder hard kunnen zijn. "Ik ben misschien naïef op dat vlak in de zin dat ik altijd het goeie in mensen zie. In iedereen zie ik wel iets positiefs. Je zal me niet snel op negativiteit betrappen, hoewel ik van sommige mensen al serieus geschrokken ben", legt Julie uit in Dag Allemaal.

"In mijn rug zitten intussen al wat messen. Maar het afgelopen jaar heb ik al veel geleerd en ben ik gegroeid wat levenswijsheid betreft. Dus die naïviteit is al ferm afgeknot. Niet dat ik een muur rond mij bouw, daarvoor ben ik veel te sociaal, maar ik ben wel een stuk voorzichtiger geworden."

Moeder
Julie kwam al op jonge leeftijd in de pers omwille van de problemen met haar moeder. "Niet iedereen in de pers ging destijds lief om met mama. Misschien omdat ze daar op een bepaald moment te naïef in was, en alles maar liet gebeuren. Sommigen hebben daar misbruik van gemaakt."

"Ik was toen vijftien à zestien en ging nog naar school. Mama dacht daar niet bij na. Ze bedoelde het niet slecht, maar Maxime en ik werden er wel telkens keihard mee geconfronteerd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.