Linde Merckpoel is in rouw tijdens haar zwangerschap: “Dat vind ik nog het engste”
Linde Merckpoel is in rouw tijdens haar zwangerschap: “Dat vind ik nog het engste”
Foto: Photonews

Linde Merckpoel maakte onlangs bekend dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. Ze krijgt binnenkort een dochter.

Linde Merckpoel wordt binnenkort moeder. Zo kondigde ze haar zwangerschap aan op 28 juni, tijdens de laatste uitzending op de radio van ‘Bij Linde’. Intussen is ze vijf maanden ver, maar van een roze wolk is er precies nog geen sprake.

Linde is een echte controlefreak zo blijkt en ze geniet nog niet meteen van haar zwangerschap zoals het zou moeten. “Ja, de baby is gepland en uiteraard verlangen Jef en ik naar dat kindje, maar op dit moment overheerst het gevoel dat ik vooral veel moet afstaan”, vertelt Linde in De Standaard.

“Het klinkt erg, maar ik ben echt in de rouw geweest over wat ik mogelijk allemaal zal moeten opgeven. Ik voel me vooral een drager, eigenlijk. Een recipiënt. Als ik in de spiegel kijk, herken ik mezelf niet.”

Linde is alvast van plan haar leven niet on hold te zetten. “Maar telkens als ik zoiets zeg, zie ik alle moeders kijken met een blik van yeah, right en denk ik: ik ben hier een inschattingsfout vanjewelste aan het maken. Misschien hebben ze gelijk, dat vind ik het nog het engste.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.