Harde coronamaatregelen hakken er in bij Jelle Cleymans: “Zij bieden mij veel troost”
PMN
Harde coronamaatregelen hakken er in bij Jelle Cleymans: “Zij bieden mij veel troost”
Foto: Photonews

Jelle Cleymans woont in Antwerpen. Momenteel is dat een plaats waar je beter wegblijft, liet viroloog Marc Van Ranst al weten. Het is een broeihaard voor het coronavirus.

In heel de provincie Antwerpen gelden veel strengere maatregelen dan in de rest van het land. Zo is daar nu ook een avondklok ingesteld. 

“Je kan moeilijk elke inwoner persoonlijk verantwoordelijk achten voor het feit dat Antwerpen een broeihaard is, hé. Dat we strengere maatregelen opgelegd krijgen dan de rest van Vlaanderen is natuurlijk niet fijn, maar ik hou me eraan”, reageert acteur Jelle Cleymans in Dag Allemaal. “Ook daarvóór al - toen het allemaal weer wat losser werd - heb ik geen gekke dingen gedaan.” 

“En nu de bubbel op vijf personen staat, kan ik de komende weken niet meer over de vloer komen bij sommige vrienden. Wie er wél nog in zitten: zus Clara en haar man met mijn twee nichtjes. Daar haal ik veel troost uit. Jonas Van Geel zit er ook nog in. Wij werken veel samen, hé.’ ‘Ach, we komen hier met ’t Stad wel door.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.