Julie Vermeire krijgt het hier van op de zenuwen: “Komt de champetter in mij naar boven”
PMN
Julie Vermeire krijgt het hier van op de zenuwen: “Komt de champetter in mij naar boven”
Foto: Instagram

Julie Vermeire start aan haar radiocarrière. Ze presenteert van maandag tot donderdag samen met Michaël Joossens de ochtendshow op NRJ.

Julie Vermeire woont samen met haar vader Jacques en broer Maxime. Julie heeft een heel sterke band te hebben met haar vader. “Papa is mijn beste maat, ik zou niet weten waarom ik me tegen hem had moeten afzetten”, reageert Julie in Dag Allemaal. 

“Ik heb veel respect voor hem en kijk naar hem op. Wij hebben een heel warme, eerlijke vertrouwensband en hij steunt me in alles wat ik doe. En omgekeerd. We kunnen alles zeggen tegen elkaar, en lachen veel samen. Ik ben altijd een papa’s-kindje geweest, terwijl mijn broer Maxime een mama’s-kindje was.”

Al zijn er soms ook wel discussies. “Tuurlijk hebben wij ook wel onze discussies, maar ruzie? Nooit. En die discussies gaan vooral over het huishouden. We kunnen allemaal nogal rommelig zijn en op een bepaald moment word ik daar ambetant van. Terwijl ik me er zélf schuldig aan maak. (lachje) Dan komt de champetter in mij naar boven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.