Jan Smit neemt belangrijk besluit na vreselijke periode in zijn leven

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Jan Smit heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is de nieuwe coach in ‘The Voice of Holland’.

Jan Smit laat aan RTL Boulevard weten dat hij nog niet meteen aan de slag zal gaan. “Ik neem echt ruimschoots de tijd om terug te komen. Ik ga ook echt geen dingen overhaasten en echt niet nu opeens optredens geven omdat het moet. Daar ben ik nog niet”, citeert Shownieuws de zanger.

“Ik ben natuurlijk op mijn 11e begonnen en dan kom je in een achtbaan terecht die eigenlijk gewoon doorgaat. Totdat je uit die achtbaan gegooid wordt en jezelf bijeen raapt.”

Genieten
Gelukkig was er voor Jan nog zijn vrouw Lisa. “Die weet het beste hoe ik in elkaar zit. Ze is de enige die het ook heeft aan zien komen en me heeft proberen te behoeden. Maar toch wil je je gang gaan en denk je dat het wel meevalt maar uiteindelijk valt het niet mee.”

Al waren de afgelopen maand niet alleen maar kommer en kwel voor Jan. “Ik heb voor het eerst echt genoten, dat heeft ook te maken met corona. Ik denk dat heel veel mensen dat gevoel kennen, die veelal aan het werk zijn, dat je onbewust gedwongen wordt om te kijken naar wat je hebt. Te genieten van de kleine dingen waar je normaal gesproken veel te weinig bij stilstaat. Gek genoeg kwam dat niet ongelegen."