André Hazes onthult succes van zijn relatie met Monique Westenberg
André Hazes onthult succes van zijn relatie met Monique Westenberg
Foto: Instagram

André Hazes heeft eindelijk de liefde van zijn leven gevonden zo blijkt. André vertelt waarom het zo goed gaat tussen hem en Monique.

André en zijn Monique hebben elkaar nu écht gevonden. De vorige relatie van André met Bridget Maasland hield het net geen honderd dagen stand. Hij heeft dan ook de reden van hun breuk achterhaald.

'Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was. Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt’, citeert Story.nl.

André vertelt verder ook dat hij zijn levensstijl grondig heeft aangepakt. De drank ruilt hij in voor zware gewichten en gezonde voeding. “Als ik kijk naar de andere artiesten in het vak, dan ziet niemand er echt afgetraind uit. Ik sta er tegenwoordig liever wat fitter bij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.