Maak kennis met finaliste miss Benelux Beauty Elke Van den Eynden: “Kan ook als je wat ouder bent”

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook Elke Van Den Eynden
Ook de verkiezing van miss Benelux Beauty ontsnapt niet aan de gevolgen van het coronavirus. De finale vindt nu op 14 november plaats in zaal Trax in Roeselare.

Elke Van den Eynden is één van de veertien finalisten van miss Benelux Beauty. Ze stelt zich even aan ons voor. “Ik woon in Bornem. Ik ben geen studente meer. Ik werk als kledingverkoopster bij kledingzaak Tantan. Het is mijn eerste missverkiezing. Er kruipt heel veel werk in maar het is superplezant”, vertelt Elke aan onze Showbizz24.

“De winnares van vorig jaar had mij via Facebook gecontacteerd. Ik heb me ingeschreven. Op de castingdag heb ik zelf nog getwijfeld, maar ik heb toch doorgezet. Ik ben met mijn 27 jaar de oudste kandidate. Ik wil toch laten zien dat zoiets kan ondanks dat je al wat ouder bent.”

“Bij de casting hebben we enkele vragen moeten beantwoorden en een catwalk moeten doen. We hebben ook al teambuildingsactiviteiten gedaan. We zijn onder meer gaan quad rijden.”

Coronavirus
Het coronavirus gooide ook bij de verkiezing van miss Benelux Beauty al heel wat roet in het eten. “Door het coronavirus hebben we elkaar lang niet meer kunnen zien”, gaat Elke verder. “We zijn nu van december bezig, de finale had eigenlijk al moeten plaatsvinden.”

“Die finale zou normaal plaatsgevonden hebben in het Plopsa Theater, maar dat is nu door omstandigheden verplaatst naar zaal Trax in Roeselare. Door de lockdown konden we geen promo maken want we moesten binnenblijven.”

De organisatie maakt ook steunkaartend met prachtige tekeningen van katten. Die worden verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel. Elke is ook haar vriend erg dankbaar. “Hij steunt mij enorm. Hij heeft me gepusht om deel te nemen en helpt mij. Ik wil hem daar ontzettend hard voor bedanken”, besluit ze.

Wil je meer weten over Elke? Bezoek dan zeker haar Facebookpagina door HIER te klikken.