Julie Vermeire openhartig over moeilijke periode van mama: “Pijn onder mijn glimlach”
Julie Vermeire openhartig over moeilijke periode van mama: “Pijn onder mijn glimlach”
Foto: Instagram

Julie Vermeire is sinds haar overwinning bij ‘Dancing With The Stars’ op VIER een erg populair tv-gezicht geworden. Ze treedt zo uit de schaduw van papa Jacques Vermeire.

Julie Vermeire lijkt de vrolijkheid zelve, maar haar jeugd was niet altijd rozengeur en maneschijn. “Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven en dat was emotioneel niet gemakkelijk. 2014 was een regelrecht rotjaar”, vertelt Julie openhartig in Dag Allemaal.

Vooral de moeilijke periode van Julies moeder Eva Pauwels en hoe daarover werd bericht in de pers maakte het geen makkelijk jaar. “Ik verloor ook mijn stiefmama aan kanker, terwijl zij heel belangrijk voor mij was. En ondertussen moet je altijd maar je glimlach zien te behouden. Je zal mij altijd met een glimlach zien. Maar onder die lach zit soms pijn.”

Tegenwoordig gaat het weer beter met Eva en heeft ze weer contact met haar kinderen. Recent vertelde ze aan Dag Allemaal dat ze ook graag weer in Jacques’ leven zou worden toegelaten. “Uiteraard hoop ik dat mijn ouders ooit nog eens samen in één kamer kunnen zijn, maar het is aan hén om daarover te beslissen. Daar hou ik mij buiten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.